Problemen online Bibliotheek zijn opgelost

Gepubliceerd op: 1 juli 2024 15:19

De technische storing waar veel leden vorige week last van hadden, is nu opgelost. Je kunt dus weer inloggen bij de online Bibliotheek en genieten van e-books, luisterboeken en tijdschriften. Dat wordt een heerlijke zomer!

Sommige leden kregen de afgelopen week na het inloggen onterecht de melding dat de online Bibliotheek niet toegankelijk is met hun abonnement. 

Inmiddels hebben we de oorzaak gevonden van de storing. De oplossing die het probleem moet verhelpen, is nu ook uitgevoerd. Alle leden die de online Bibliotheek in hun abonnement hebben, kunnen daar nu weer gewoon gebruik van maken. We bieden onze excuses aan voor het ontstane ongemak.

Ontdek de online Bibliotheek

Heb jij nog geen kennis gemaakt met de online Bibliotheek? Gewoon op je tablet of telefoon heb je toegang tot duizenden e-books, luisterboeken en tijdschriften. 

De online Bibliotheek is er voor iedereen met een Basis, Compleet of Jeugdabonnement. We hebben ook een abonnement voor wie alleen maar wil genieten van e-books, luisterboeken en digitale tijdschriften: het Digital Only abonnement

Download snel de app en ontdek onze collectie!